Quantcast

firefox is red flaging this site

Help Support HMEM:

GOOFY063

Well-Known Member
Joined
Oct 28, 2009
Messages
146
Reaction score
1
when i try to open any page here i get red page that says reported attack site whats up ?
 

Cedge

Well-Known Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
1,730
Reaction score
24
Goofy
I just logged in on firefox and got nothing out of the ordinary. The site loaded fine here. Not sure why yours gave the warning, but I'll bet Kevin does a bit of looking around when he gets home.

Steve
 

spuddevans

Well-Known Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
204
Reaction score
1
I'm using Firefox and have no problems with the site either.


Tim
 

lugnut

Well-Known Member
Joined
Jul 9, 2007
Messages
402
Reaction score
5
firefox wouldn't let me on here either, had to use IE to get here. whats up??
I just happened over night.
Mel
 

rudydubya

Well-Known Member
Joined
Nov 26, 2008
Messages
337
Reaction score
7
Same here, Firefox is blocking the site, but no problem with IE.
 

raggle

Well-Known Member
Joined
Sep 14, 2008
Messages
55
Reaction score
0
I'm trying out Google Chrome on Linux (Ubuntu) and it gave a red warning of malware. Seems ok now
 

spuddevans

Well-Known Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
204
Reaction score
1
spuddevans said:
I'm using Firefox and have no problems with the site either.


Tim
I spoke too soon, it is now blocking it. I had to go into Tools/Options/ security tab and then uncheck the box labelled "Block reported attack sites", then it allows me to load the page.

I did get referred to a warning site, I have attached a screencapture if helps the mods.

I guess that it has come from the recent hack of the forum.


Tim

View attachment Google Safe Browsing diagnostic page for homemodelenginemachinist.com_1286909127106.png
 

arnoldb

Well-Known Member
Joined
Apr 8, 2009
Messages
1,793
Reaction score
11
Hi guys

Yes; it seems HMEM has been listed as an attack site on Google Safe Browsing, and newer versions of FireFox pick this up.

I'm pretty sure Kevin's on the job investigating Thm: - Thanks Kevin!

Just a note to those of you who (like myself) turned off the blocking in FireFox- don't forget to switch it on again! If you are unsure of the implications of switching off the checking, rather switch it on immediately again, and check once in a while to see when things return to normal

Kind regards, Arnold
 

dsquire

Well-Known Member
Joined
Mar 18, 2008
Messages
988
Reaction score
15
Hi gang

I have had the same problem so have switched back to IE8 btowser. This happened to me shortly after 12:01pm today. Did anyone else happen to notice what the time was when it happened to them? It may help to track it down.

In times like this I find it handy to have another browser that you can switch to so that you can still get access to the board to try and help sort out or notify about the problem.

Cheers :)

Don

 

Cedge

Well-Known Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
1,730
Reaction score
24
Also getting the warning here now. Looks like the atatck is originating from Bosnia.

Steve

 

Lakc

Well-Known Member
Joined
Aug 22, 2009
Messages
985
Reaction score
44
Location
Redford, MI
If you follow the safe site links it looks like attacks from everywhere. They also stated the last time they found malware was today, so the site is probably not clean.
 

cidrontmg

Well-Known Member
Joined
Nov 20, 2009
Messages
195
Reaction score
6
Using WinXP + Chrome. Chrome redflags HMEM, this is what the info says:

"Malicious software is hosted on 2 domain(s), including 77.78.245.0/, 77.78.246.0/.

1 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including 77.78.245.0/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS3595 (GNAXNET)."

Here is the Spamhaus page for 77.78.245.0
http://www.spamhaus.org/sbl/sbl.lasso?query=SBL97008
Hope it helps.
 

ozzie46

Well-Known Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
1,219
Reaction score
31


I'm getting the red flag on firefox also. Hacd to turn off the Block site tab same as Tim.

Ron
 

DOC123

Well-Known Member
Joined
Jun 1, 2010
Messages
65
Reaction score
0
Likewise here with Firefox. The backgound has changed to white as well. I'm posting this with IE which seems happy.
 

Foozer

Well-Known Member
HMEM Lifetime Supporter
Joined
Nov 26, 2008
Messages
1,169
Reaction score
76
Location
Camano Island, WA
Same here with Firefox, unchecked the block site box. Running Ubuntu so not to worried about it.

Robert
 

walnotr

Well-Known Member
Joined
Jul 26, 2009
Messages
91
Reaction score
4
I'm having a problem with Safari. Rebooted to Windows and IE and the problem seems to have gone away. Safari even blocked me from making a post on the forum.

Steve C.
 

ksouers

Well-Known Member
Joined
May 24, 2008
Messages
1,356
Reaction score
5
Sorry to take so long, guys. I'm on the road.

Found some hacker code and removed it. It wasn't the same guy as last week. I'll know more when I get back home to analyze the logs.

We seem to be attracting some attention...

I'll be looking at ways to lock down the site a little more. Hopefully not break anything in the process.
 

Owd Bob

New Member
Joined
Sep 25, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Hi
Google flagged malicious content at 0915hrs today. It advised 4 harmful pages. Checked over last 90 days..I could not access via "Favourites" . I had to type full address.
 
Top