Project of the Month built by Rustkolector

Help Support Home Model Engine Machinist by donating using the link above or becoming a Supporting Member.
Home Model Engine Machinist > Whats Left? > Computer Geek Zone > Videos don't open

Reply
 
Thread Tools
Old 01-30-2018, 11:41 PM   #1
rlukens
HMEM_SUPPORTER.png
 
rlukens's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Sarasota
Posts: 64
Liked 41 Times on 16 Posts
Likes Given: 19

Default Videos don't open

Like the title says, videos don't open for me. Pictures yes, Videos no.
Clues?


rlukens is offline  
 
Reply With Quote
Old 01-31-2018, 11:20 AM   #2
Cogsy
 
Cogsy's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Perth, Western Australia
Posts: 1,864
Liked 504 Times on 390 Posts
Likes Given: 495

Default

If it's a black square you're seeing, it's because Internet Explorer and the forum don't play well together anymore. You can right-click on the square, select 'Properties' and then copy/paste the video address, or just use another browser. IE is now obsolete so it's unlikely the problem will be fixed and you'll run into it on more and more sites as time goes on.
__________________
Al.
______________________
I'd like to be a perfectionist, but I lack the patience...not to mention the skill...
Cogsy is offline  
rlukens Likes This 
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Open Source Machining Nerdz The Break Room 1 02-19-2014 01:38 AM
IE can not open the site lensman57 General Engine Discussion 5 01-01-2013 08:12 PM
Videos Admin HMEM Forum Support & Suggestions 0 09-20-2012 04:25 PM
Shops Open!!! zeusrekning The Shop 28 07-30-2008 08:43 PM
videos baldrocker The Break Room 0 07-13-2008 11:24 AM



Newest Threads






- Top - Member List