Project of the Month built by Johno1958

Help Support Home Model Engine Machinist by donating using the link above or becoming a Supporting Member.
Home Model Engine Machinist > HMEM > Introduction > Hello from Thailand

Thread Tools
Old 10-23-2017, 08:55 AM   #11
Join Date: Oct 2017
Location: Thailand
Posts: 16
Liked 1 Times on 1 Posts


Originally Posted by Cogsy View Post
Runs very nicely. Clicking on your youtube link gives an address without the split in (h ttps:// - I added a space to stop it auto embedding) which will embed itself in the thread if you post it.
Seemed OK from my page on the site but anyway thanks .

Why is it I can only seem to down load one picture at a time on here is there any particular reason like being a newbie ?.I tried to load a few pics of my set up but in the end it only downloads 1 at a time

Moper361 is offline  
Reply With Quote
Old 10-24-2017, 01:02 AM   #12
Cogsy's Avatar
Join Date: Jul 2012
Location: Perth, Western Australia
Posts: 1,884
Liked 514 Times on 396 Posts
Likes Given: 513


On our end we just got the text link, which when clicked opens a new youtube tab. Weird.

The forum software supports multiple pictures, I'm not sure what's happening with yours. One the 'manage attachments' popup just browse multiple pics in the boxes, then click 'upload' and it should upload them all. Not sure what else to suggest (I've rarely uploaded directly to the site in the past as I used photobucket til the recent fiasco).

I'd like to be a perfectionist, but I lack the patience...not to mention the skill...
Cogsy is offline  
Reply With Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Newest Threads

- Top - Member List