Project of the Month built by edholly
Home Model Engine Machinist > HMEM > HMEM Forum Support & Suggestions > Ads?

Reply
 
Thread Tools
Old 11-25-2016, 03:37 AM   #11
Angie
Administrator
HMEM_ADMIN.png
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 102
Liked 75 Times on 16 Posts
Likes Given: 7

Default

I made a change that I didn't think would effect anyone but spammers. All you need to do is go to your UserCP, then down to Edit Options and on the bottom of the page you should be able to turn off the ads again. That is something I cannot do for you, or I would.

Others may see this and only need to do the one time reset. I do apologize for not warning you, but what I did did not look as if it would effect your viewing of HMEM.


Angie is offline  
 
Reply With Quote
Old 11-25-2016, 04:25 AM   #12
dennisa49
HMEM_SUPPORTER.png
 
Join Date: Jan 2014
Location: Gold Coast, Qld.
Posts: 42
Liked 3 Times on 3 Posts
Likes Given: 3

Default ads

I found when I became a Forum supporter I no longer saw ads on the pages.
A definite bonus.
Regards,
Dennis



Last edited by dennisa49; 11-25-2016 at 11:14 AM.
dennisa49 is offline  
 
Reply With Quote
Old 11-25-2016, 12:10 PM   #13
Cogsy
 
Cogsy's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Perth, Western Australia
Posts: 1,481
Liked 368 Times on 281 Posts
Likes Given: 330

Default

Quote:
Originally Posted by Angie View Post
All you need to do is go to your UserCP, then down to Edit Options and on the bottom of the page you should be able to turn off the ads again.
I too have the ads but there is no option to turn them off in that menu anymore . Not sure if it's related (or maybe just my PC) but the forum is running terribly slow with the ads enabled as well.
__________________
Al.
______________________
I'd like to be a perfectionist, but I lack the patience...not to mention the skill...
Cogsy is offline  
 
Reply With Quote
Old 11-25-2016, 12:28 PM   #14
chucketn
Senior Citizen
 
chucketn's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Jonesborough, TN
Posts: 1,153
Liked 129 Times on 112 Posts
Likes Given: 91

Default

Quote:
Originally Posted by Angie View Post
I made a change that I didn't think would effect anyone but spammers. All you need to do is go to your UserCP, then down to Edit Options and on the bottom of the page you should be able to turn off the ads again. That is something I cannot do for you, or I would.

Others may see this and only need to do the one time reset. I do apologize for not warning you, but what I did did not look as if it would effect your viewing of HMEM.
I see no option in the user CP to turn off ads. Can you take a screen shot of it and post it?
Also, the forum is verrrrry slow in responding...

Chuck
__________________
Chuck in E. TN

HF X2, Micromark 7x14, Green 4x6 bandsaw
chucketn is offline  
 
Reply With Quote
Old 11-25-2016, 12:52 PM   #15
Cogsy
 
Cogsy's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Perth, Western Australia
Posts: 1,481
Liked 368 Times on 281 Posts
Likes Given: 330

Default

I just had to re-type a long response because the forum failed to update when I hit post - no error message, it just reloaded the page and lost my reply. Coupled with the ads problem and the super slow load times I think the changes need to be rolled back...
__________________
Al.
______________________
I'd like to be a perfectionist, but I lack the patience...not to mention the skill...
Cogsy is offline  
chucketn Likes This 
Reply With Quote
Old 11-25-2016, 12:58 PM   #16
chucketn
Senior Citizen
 
chucketn's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Jonesborough, TN
Posts: 1,153
Liked 129 Times on 112 Posts
Likes Given: 91

Default

Ha, Cogsy do you have Firefox? I'm not getting the ads using Firefox. Seems to load faster, too!
Chuck
__________________
Chuck in E. TN

HF X2, Micromark 7x14, Green 4x6 bandsaw
chucketn is offline  
 
Reply With Quote
Old 11-25-2016, 01:22 PM   #17
Cogsy
 
Cogsy's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Perth, Western Australia
Posts: 1,481
Liked 368 Times on 281 Posts
Likes Given: 330

Default

Nope, stuck with IE on this PC (plus I distrust Firefox in general, can't even remember why...). Seems the forum has major issues though. Wouldn't be surprised to see it go down completely soon.
__________________
Al.
______________________
I'd like to be a perfectionist, but I lack the patience...not to mention the skill...
Cogsy is offline  
 
Reply With Quote
Old 11-26-2016, 08:02 AM   #18
Jasonb
Project of the Month Winner!!!
 
Jasonb's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Surrey, UK
Posts: 2,201
Liked 408 Times on 252 Posts
Likes Given: 18

Default

Angie, I have been getting the Ads for the last couple of days but can't see anywhere to turn them off at the bottom of the "Edit Options" page.

The whole forum is now very slow particularly on IE and just stops responding.

J
Jasonb is offline  
 
Reply With Quote
Old 11-26-2016, 01:32 PM   #19
Angie
Administrator
HMEM_ADMIN.png
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 102
Liked 75 Times on 16 Posts
Likes Given: 7

Default

I'll research today to see what kept them off the other classification (that should have been seeing them) and if I find it I'll put it on this new classification.
Angie is offline  
 
Reply With Quote
Old 11-26-2016, 02:33 PM   #20
Cymro77
HMEM_SUPPORTER.png
 
Join Date: May 2013
Posts: 78
Liked 8 Times on 8 Posts
Likes Given: 211

Default

I have been seeing an annoying plethora of ads! I use google chrome. I hope a solution can be found.


Cymro77 is offline  
 
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Newest Threads






- Top - Member List