Admin

Administrator

Gift Premium Subscription To Admin

Join Date:

07-16-2012

Last Activity:

04-11-2017 2:30 PM

Referrals: 1

Likes Given: 112

252 Likes on 82 Posts 

    ABOUT ME

  • Central Texas

LATEST ACTIVITY

FORUM SIGNATURE
3 COMMENTS
Posted: 
April 7, 2016  •  08:15 PM
4/7/2016

I don't know if it's just me or what's going on, but for the last couple of days on my computer the Forum listing starts about 2/3 of the way across the screen. Needless to say I don't get much out of the site anymore. My magnifier/zoom settings are set to minimum and my screen resolution is set to maximum so I'm seeing everything that I can.

E-mail me at the account I signed up with and I'll send you a screen-shot of what I'm talking about. HMEM is the only site where this occurs which is what makes me think the issue is on your end. I can't get into anything on the site anymore since most of the links are on the right-hand side of the screen which is just GONE.

This was the only way that I could find to communicate with you and surprisingly this screen showed up normally. Most of the Forum screens are effected. You guys change something in the last couple of days?

Don
Posted: 
July 3, 2016  •  09:57 AM
Thanks for the forum it is most interesting
Kind regards
Owen Ball
Posted: 
July 15, 2016  •  12:00 PM
Hi, I can't find anywhere to report an unsuitable / inappropriate posting which should be removed.
Have a look here:

http://www.homemodelenginemachinist.com/showthread.php?t=19283&page=31

Regards,
RossG.
POST A COMMENT


Newest Threads